opening nieuwe woensdagmarkt

print

28-10-2015

Opening nieuwe Woensdagmarkt 28 oktober 2015

 

Officiële opening op 28 oktober in samenwerking met Chateau Maestricht

Op woensdag 28 oktober om 12.00 uur wordt de nieuwe woensdagmarkt voor het Stadhuis geopend. Een feestelijke dag waarop de samenkomst met de stad al perfect te zien is: Chateau Maestricht en de woensdagmarkt bundelen de krachten. De organisatie en ondernemers van Chateau Maestricht zullen zich op de woensdagmarkt presenteren. Er zullen twee ballonclowns voor de kinderen aanwezig zijn, twee accordeonspelers voor de ambiance en onze huiskok voor een lekker hapje.

 

Kookwedstrijd voor kids!
Daarnaast vinden op de woensdagmarkt op 28 oktober de voorrondes plaats van een kookwedstrijd voor kids tussen 8 en 12 jaar. Deze wedstrijd staat onder leiding van Mischa Hamers  van “ByMischa” (bekend van het RTL- programma “Topchef”)  en chefkok Harry Hardeveld van Auberge Napoleon in Vaals. De finale van deze kookwedstrijd wordt op zondag 1 november vanaf 12.00 uur “gespeeld” in het kooktheater van Chateau Maestricht op het Vrijthof. De kinderen gaan koken met producten van de woensdagmarkt.

opening nieuwe woensdagmarkt - actueel - Markten Maastricht - Weekmarkten Maastricht | Markten Maastricht - Weekmarkten Maastricht © 2022